کنسانتره انار نی ریز تهیه شده از بهترین انارهای نی ریز از طریق این سایت اینترنتی به فروش می رسد. نی ریز یکی از قطب های انار کشور است.
کنسانتره ی انار مانند رب انار، از تغلیظ آب انار به دست می آید. اما کنسانتره ی انار چند تفاوت عمده با رب انار دارد؛ که به روش تهیه ی آن بر می گردد.
نخست آن که رب انار، درون ظرفی مثل قابلمه و روی حرارت اجاق گاز درست می شود. هر چه شدت و مدت زمان حرارت دهی بیشتر باشد رب انار غلیظ تر و سیاه تر است. در این حالت آب انار غلیظ و تیره رنگ شده، طعم و رنگ خاصی گرفته و همچون انار فواید بیشماری دارد. همین طعم خاص است؛ که باعث می شود؛ رب انار به عنوان یکی از بهترین چاشنی های ایرانی در انواع غذاها استفاده شود.
اما تولید کنسانتره ی انار در کارخانه های صنعتی با وسایل پیشرفته صورت می گیرد.در اینجا پس دانه گیری و آبگیری انار، آب انار وارد دستگاه های مکانیزه ی تغلیظ می شود؛ که تغلیظ در این حالت نیز مراحلی دارد. در این مراحل غلیظ کردن آب انار به آرامی و از سطح آن صورت می گیرد و در نهایت پس از طی مراحل شفاف سازی و … محصولی به دست می آید؛ که در واقع آب انار غلیظ شده است. یعنی رنگ و طعم انار در فرآیند کنسانتره سازی تا حد زیادی حفظ می شود.شهرستان نی ریز از استان فارس یکی از قطب های تولید انار کشور پس از شهرستان ساوه از استان مرکزی است.در این شهر کارخانه تولید کنسانتره انار نی ریز وجود دارد. کنسانتره های با کیفیت و سالم نی ریز را می توان به قیمت کارخانه از طریق این سایت اینترنتی تهیه کرد.
منبع: بازار انار ایران
فروش اینترنتی کنسانتره انار نی ریز
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
مدیر عامل: 09124816870 | |
![]() |
واحد فروش: 09198202948 | |
![]() |
واحد فروش: 09198202946 | |
![]() |
آدرس کانال: narikofruitjuiceconcentrate@ | |
![]() |
صفحه اینستاگرام: nariko.company | |
![]() |
پست الکترونیکی: nariko.anar@gmail.com |