کشت و صنعت ناریکو
خانه / کنسانتره انار ساوه / اسپتیک کنسانتره انار ساوه چیست

اسپتیک کنسانتره انار ساوه چیست

در این متن به توضیح این موضوع خواهیم پرداخت کهاسپتیک کنسانتره انار چیست و آیا در کیفیت کنسانتره تاثیر دارد.
فرآیند استرلیزاسیون اسپتیک در یک سیستم بسته و پیوسته امکان بکار بردن مبدل ها و نیز امکان فرآیند های UHT(فرادما)و HTST(دمای بالا-زمان کوتاه) را فراهم می آورد . در فرآیند اسپتیک ،بسته بندی یک محصول غذایی استریل شده (سیستم بسته) که دمای آن تا دمای محیط پایین آمده، در یک محیط کاملاً بهداشتی و استریل درون بسته های استریل شده قرار می گیرد.بسته های پر شده کاملاً مهر و موم می شود و قابلیت نگهداری برای مدت طولانی را دارند،بدون اینکه هیچ نگهدارنده ای در تولید آنها مورد استفاده قرار گیرد .غذاهای مایع تولید شده به روش اسپتیک و نیز نوشیدنی ها خارج از بسته بندی و قبل از این که داخل بشکه ها پر شوند ،توسط فرآیند فرادمایی که شامل حرارت دادن ناگهانی(flash) و نیز سرد کردن می باشد فرآیند می گردند.زمان معمولاً۱۵-۳ ثانیه و دما ۱۹۵ تا ۲۸۵ درجه فارنهایت اندازه گیری شده است بطوریکه حداقل استرس گرمایی به محصول وارد می شود و در عین حال از لحاظ باکتریولوژیکی نیز کاملاً ایمن می باشد.
غذاهای بسته بندی شده به روش اسپتیک منجر به تولید محصولاتی با بهترین ارزش تغذیه ای و عالیترین کیفیت از نظر حفظ خواص حساس می شود.

منبع: بازار انار ایران

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:

راه های ارتباطی:
مدیر عامل: 09124816870
واحد فروش: 09198202948
واحد فروش: 09198202946
آدرس کانال: narikofruitjuiceconcentrate@
صفحه اینستاگرام: nariko.company
پست الکترونیکی: nariko.anar@gmail.com

مطلب پیشنهادی

کنسانتره انار

نمایندگی فروش کنسانتره انار ساوه

انار ساوه از بهترین انارهای تولیدی در کشور بوده و از آن انواع کنسانتره انار …

دیدگاهتان را بنویسید